Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avenger

Eredeti cím アヴェンジャー/
japán
Egyéb cím(ek) 復仇天使
Besorolás animeTV
Hossz 13 rész
Év

2003

 Műfajok:

akciófantasyharcművészet,kalandsci-fiseinen

Témák:

androidjövőküzdelemposzt-apokaliptikusűrutazás

A távoli jövőben járunk, ahol az emberek egy csoportja a Mars nevű bolygón él. Ebben a világban nem születnek gyermekek, helyükre robotok kerülnek, amiket "dolls"-nak, azaz játékbabáknak neveznek.

Egy fiatal lány, Layla Ashley, aki egy képzett harcos, vándorol e bolygó különös világában. Sötét és tragikus múltja vezeti útján társával, egy különös és egyedi doll-al, Nei-el. Útjuk során melléjük szegődik egy doll készítő, Speedy, aki mindenáron segíteni akar a lányoknak. Sokszor kerülnek veszélyes helyzetbe, hisz őrdoll-ok keresik őket mindenhol. Hogy miért? A válasz Layla és Nei múltjában található, melyre nehezen derül fény. Layla célje: eljutni a Mars fővárosába, Volk-ba, hogy bosszút állhasson a múltban őt ért sérelmekért, szenvedésekért...

Az egyik legkomolyabb anime, amit idáig láttam. A zenéje tökéletesen illeszkedik a történethez, kiemeli az anime mondanivalóját. A rajzolása nagyon szépre sikerült. A Mars felszíne hasonlít egy sivatagéhoz: üres pusztaság, melyben itt-ott látni életet.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a sci-fi műfajt és persze azoknak is, akik egy komolyabb műre vágynak.

Főszereplők:

Goddess Westa

Layla Ashley

Nei

Speedy

Warrior Volk

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.