Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Junjou Romantica

Eredeti cím 純情ロマンチカ/
japán
Egyéb cím(ek) Junjou Romantica ~Pure Romance~, Pure Hearted Romance
Besorolás animeTV
Hossz 12 rész
Év 2008

Műfajok:

bishounendrámajosei,romantikusshounen aislice of life,vígjátékyaoi

Témák:

18+felnőtté válás,homoszexualitásjelenmanga alapján,művészetnemi erőszakszerelmi sokszögszexszorongás/félelemtiltott szerelem

Misaki az egyetemi felvételijére készül, de nem éppen a legjobb eredményekkel. Annak érdekében, hogy sikeresen bejusson az általa választott iskolába, magántanár segít neki Usami-san képében. Az első találkozás Usami-sannal nem éppen olyan volt, amilyenre Misaki gondolt. A férfi ugyanis épp a fiú bátyján, Takahiro-n csimpaszkodott. Mint kiderült, a híres író, Usami szerelmes lett Takahiro-ba, de ő csak mint barát tekint rá.

A történet se lenne az igazi, ha nem a főhős lenne szerelmes egy férfiba. És bizony ez nem sokáig várat magára. Takahiro ugyanis bejelenti, hogy feleségül veszi a barátnőjét, és egy munka miatt másik városba kell költöznie. Misaki ezért Usami-sanhoz költözik. Ott aztán kettejük között lassan több is lesz, mint egy ártatlan csók. Ráadásul kiderül, hogy Usami-san megszállott mackó gyűjtő, ezzel akarja visszahozni elveszett gyerekkorát. A mackókat pedig mind Suzukinak nevezte el.

Az animében nem csak ez az egy BL páros szerepel. A harmadik részben ugyanis egy újabb párost is megismerhetünk, akik szintén viharos kapcsolatba keverednek. Az anime ezek után két szálon fog futni. Sőt! Később még egy újabb pár is színre lép. De hogy mégis mi közük egymáshoz a pároknak? És lehetnek-e együtt boldogok? És hogy miért hívja Usami a mackóit Suzukinak? Nos, ez mind-mind kiderül az animéből.

A grafika ahhoz képest, hogy 2008-as nem a legszebb, de szerintem illik az animéhez. Összességében egy szórakoztató, romantikus yaoihoz van szerencsénk, ami a műfaj kedvelőinek kötelező darab! Szerintem nem fog benne senki sem csalódni...

Főszereplők:

Kamijou Hiroki

Kusama Nowaki

Miyagi You

Takahashi Misaki

Takatsuki Shinobu

Usami Akihiko

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.