Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiddy Grade/Kiddy Girl-And

 

Eredeti cím キディ・グレイド/
japán
Magyar cím Csajkommandó
Besorolás animeTV
Hossz 24 rész
Év 2002 - 2003

Műfajok:

akcióecchikalandmecha,sci-fiseinenszupererő

Témák:

alternatív világalvilágamnézia,elborultfanservicehackerjövőkiborg,kisegítő robotkivillanó bugyikülönleges alakulatmeztelenségnyomozós,összeesküvésrendőr/rendőrnőtörvény és rendűrcsataűrutazás

Főszereplők:

Eclair és Lumiere 

Ez az anime a jövőben játszódik, így gondolom ti is kitaláltátok már, hogy a sci-fi kategóriába tartozik.

A 24 részből álló sorozat lényegében két lányról szól, akik a GOT-nak (Galaktikus Ellenőrzési Liga), egy békefenntartó szervezetnek dolgoznak. Eckler és Lumier a két lány, akik egy kis módosításon mentek át, így lényegében halhatatlanok, és mindketten rendelkeznek valamilyen különleges képességgel is, Eckler emberfeletti testi erővel és egyfajta energia hullámal, Lumier pedig az irányitása alá tud vonni minden számítógépet, "minél közelebb van, annál könnyebben".

A történet folyamán különböző küldetéseket hajtanak végre, de egyszer szembeszegülnek a paranccsal (Eckler emlékei visszatérnek, melyeket a GOT kitörölt) és így üldözőből üldözötté válnak. De a GOT-nál nem csak nekik vannak különleges képességeik, hanem a többi "Ász" ügynöknek is. Ezért, hogy elkapják őket, utánuk küldenek két Ász csapatot, az első csapatot sikeresen le is szerelik, de a másik csapat elpusztítja a lányok űrhajóját és a védelmező robotjukat egy számítógépes vírussal. A lányok erre bosszút esküsznek a GOT ellen és a történet igazán csak itt veszi kezdetét.

Ha érdekel a történet, nézd meg a sorozatot...

 

Kiddy Grade epizod leírások

1.rész: Pizzafutár az űrben

 

A csillagkor .328. évéban járunk az Aineas bolygón.Eclair és Lumiere a GOTT recepciósaként

dolgoznak mikor a cyborgok betörnek, de Eclair rögtön elintézi őket.Eclair azzal álcázta ezt az incidenst hogy ez szándékos volt vagyis egy bemutató.A kis harc után a főnök hivatja őket hogy vigyék el Armblastot egy csomaggal a Medeiara.De mint kiderül a Faunusi hajóflotta nem akkarja hogy Eclairék eljussanak a bólygóra ezért nem, engedik át őket az ugrókapun.Ám Eclair és Lumiere pizzafutárnak álcázva magukat bejutnak a Faunusi hajóba és sikeresen tuljutnak rajtuk és bezárják őket az ugrókapuba.Miután eljutnak Medeiara a csomagból amit biztonságba ide kellett juttatni a Faunusi miniszter elnök lép ki.Hála  Eclair-éknek a a Faunus elnöke rájött hogy a saját emberi ellene szerveszkednek és fellendítette a bolygója gazdaságát is és a Medeia elnöke nem hivatalosan, de bocsánatot kért a GOTT-tól , mert azok a reggeli robotok nagy valószínűséggel a Medeia-ról jöttek, mert azt hitték hogy GOTT a Faunus mellé állt.

2. rész: Súlyos súlytalanság

 

Alvék letartóztatnak egy szervezetett, ami gravitációt befolyásolni képes berendezéseket gyárt.Egy ilyen bombát szállítanak be a GOTT-hoz, de a bomba eltűnik. Ezért visszamennek de ezúttal Eclairral, Lumierrel és Armblasttal,hogy kikérdezzék a rabokat, de őket közben megölték. Ekkor beindul egy Trafi bomba és a bolygó letér a pályájáról, egyenesen az ikercsillagok egyike felé száguld.A bomba beindultával Lumiere a földre rogy.végül neki sikerül megállítani a bombát.Mint utólag kiderült Armblast elvitte a Hi-G kristályokat hogy eladja egy bűnőznek. Megtalálják és megakadályozzák hogy Armblast átadja a kristályokat. Ekkor elindul egy másik bomba de ezt Lumi már könnyen le tudja állítani!

 3. rész: Fogoly járat

 

Eclairék egy olyan feladatot kapnak, hogy kísérjenek el egy foglyot szállító hajót a börtönbe.ABD300-as rombolóval szállítják őket és a Felügyelő úr és az emberei is, elkísérik őket, na meg persze Armblast.Mikor már az ugrókapunál vannak, meg kell állniuk.A felügyelő nem nagyon kedveli Eclair-éket mert kiderül, hogy egy évvel ezelőtt elvesztette a lányát és a feleségét.Eközben biztosítók, támadnak rájuk, akik később behatolnak a hajó rendszerébe úgy, hogy az ne érezzen semmilyen mozgást. Kiszabadítják a foglyot és eközben Eclair súlyosan, megsérül.Eclair sikeresen felépül a testében található csipek miatt. közben megérkezik Lumiere és Forgószél, akik elintézik az ügyet.

4. rész:csúcssebesség

 

A Kubos űrállomáson van a Galaktikus Panrátor Liga. Megjelenik egy hihetetlenül gyors és erős lány, Fox. Eclair és Lumier odamegy, hogy kiderítsék, mi folyik ott.Eclair benevez a versenyre, mint Aphrodité, a macskanő jelmezbe bújt, újdonsült pankrátornő.Le is győzi a régi bajnokot, de sajnos hamar rájönnek a kilétére.Közben kiderül, hogy Fox miért is olyan erős.Egy lopott reaktort építettek a testébe.Eclair és Foxi áttörnek a pankrátor- fallanxon, majd Lumi felveszi őket.Később persze ki kell venni a reaktort és Kitörlik Foxi emlékeit.

5. rész: Ez aztán a szabadnap!

 

Eclair-nek és Lumire- nek végre adtak egy szabadnapot. Lumi úgy dönt, hogy elmegy egy operát megnézni, de Eclair nem tart vele. inkább Rickivel, az egyik barátnőjével megy el vagyizni egy puccos helyre, az Obu- ba. Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnék. Eclair leleplez egy bűnbandát, ezért elviszik magukkal. Lumi-t egy hipnotizált, furcsa kislány megcsókolja, mire elájul és elrabolják. Amikor felébred egy furcsa gépbe van zárva, de ez nem jelent túl nagy akadályt számára, könynedén kinyitja. Rájön Eclair, hogy elrabolják a legbefolyásosabb gyerekeket, majd hipnotikus kezelésnek veszik alá őket és amikor átveszik a fontosabb pozíciókat, aktiválják a hipnózist és bábok lesznek. Eclair ennek a felszámolására kérik a bűnözők. Eclair és Lumi sikeresen felszámolják a rendszert.

6. rész: Ikercsali

 

Eclair-t megkérik, hogy juttasson el egy titkos információkkal megtöltött táskát a főhadiszállásra. Titkárnőnek adja ki magát és kap egy társnőt is maga mellé, Paduskát. Felszállás közben az utasokat elaltatták, csak Eclair és Paduska maradtak a tudatuknál. Eclair dolgát az is nehezíti, hogy Paduska is úgy tudja, hogy ő titkárnő. Paduskának kell átvennie a repülőgép irányítását, közben Eclair elbánik a rosszfiúkkal. sikerül a végállomásra eljutni, amikor kiderül, hogy az iratok végig Sinistránál és Dexteránál voltak.

7. rész: A vér kötelez

 

Eclair és Lumi feladata, hogy a koronázás helyszínére juttassák a kis Timothy Constanz nevű fiatal srácot. Csakhogy nem tudják a helyszínt, de már csak 72 órájuk maradt. Sikeresen megtalálták a bolygót, de még nincs happy end. Tomy-t nem igazán ismerik el a nemesi körök a vállalat vezetőjének, mert az édesanyja egyszerű földművelő ember, nem nemes. Hogy kitúrják, megállapodnak vele. Résztvesz egy fémparipa versenyen, aminek a tétje a vállalat trónja. Ha veszít, le kell mondania. Belemegy és Eclair- rel együtt indul neki a versenynek. A futam közben megtámadják őket, de megjelenik Cesario és Viola, akik segítenek. A futamot végül megnyerték és végre elismerték Timyt.

8. rész: A bolygóirtó

 

A geobombát az első eredetháborúban használták, mint fegyvert.Ma már bolygóátformálásra használják.Sajnos az Atoth bolygót ezzel a bombával felrobbantották, mert sok quantum anyagot találtak.A még szörnyűbb, hogy ez most történt, nem a háború alatt.ilyen geobomba csak a GOTT birtokában van.Eclair és Lumier feladata, hogy kiderítsék, ki áll az ügy mögött.Tweedledee és Tweedledam is ezen az ügyön dolgoznak, szóval összefog a két csapat. Megtlálták a csempészek raktárát, megtámadták, de a szorult helyzetben a rosszfiúk felrobbantották saját magukat és egy geobombát. Tweedledee és Tweedledam feltartották a bombát, míg Lumi-ék elmennek, de Eclair- ék inkább segítséget hívtak.Meg is kapták azt Alv és Dverger személyében, akik egyszerűen elnyelték a bombát.

9. rész:A zombibolygó

 

A Dardaros bolygón van a gyapotültetvények legnagyobb része.Különös körülmények között eltűnnek a gazdaság vezető egyéniségei.Eclair-t és Lumier-t küldik az ügy kiderítésére.Eclairnek feltűnik, hogy az emberek többsége furcsán visekedik.Az egyik eltűnt személy feleséga azt állítja, hogy ő soha nem volt férjnél.Eclair felfedezi, hogy valaki tudatmódosítást hajtott végre az eltűnt személyek rokonain.Lumiere rájön, hogy egy alacson frekvenciájú elektromos hullámokat bocsát valami vi a felszínen, amivel irányítani tudják az embereket.Ez egy különös zenén keresztül jut el az emberekhez.Ettő a zenétől Eclairnek különös emlékképek jutottal az eszébe.

10. rész:A múlt foglya

 

Eclair-t a dardarosi emlékképek kísértik és egyre több minden jut eszébe.A sötét múltjával egyre nehezebben tud megbírkózni.Közbe behivatják őket a főnökhöz, aki új megbízatást ad. Segíteniük kell A-ou -nak és Un-ou -nak.A küldetés során majdnem felrobbantja magát a rakétával együtt.Sikerült túlélnie, de még mindig menekül a múltja elől.A kórházban ébred, ahol rájön, hogy a múltat nem lehet megváltoztatni.

11. rész:Rabszolgák

 

Az Aure bolygón lázadás tört ki a Novleszek(Földi emberek) ellen.Eclair és Lumiere kapja a feladatot, hogy állítsák meg a felkelést.Hogy Eclair bemutassa, mire képes egy ÁSZ ügynök egymagában kell megállítania egy sereg felbőszült munkást.Ez sikerül is neki.Amikor a szállodájukhoz tartanak, Eclair megment egy kislányt, akit majdnem elüt egy szállodavendég.A lány hálából meghívta őket egy egyszerű vendéglőbe, ahol adtak nekik egy kis ételt.A kép nagyon idilli volt addig, míg egy férfi be nem lépett és meg nem ismerte Eclairt, aki megállította a tüntetést.A végső összecsapásnál az államtitkár egyszerűen az emberek közé lövetett.Ez több volt, amit Eclair el bírt viselni, nyilvánosan megtagadta a parancsot és a felkelőknek segített.A két ÁSZ ügynökkel a forradalom hamar lezajlott, de Eclair-t és Lumi-t kirúgták és megvonták a státuszukat, vagyis papírforma szerint soha nem is léteztek.

12. rész:Menekülők

 

Eclair és Lumiere az Aure bolygón történtek után menekülniük kellet, ugyanis veszélyes szökevényekként kezeli őket ezek után a GOTT.Sajnos hamar megtalálják őket.Nem adják meg magukat, így érvénybe léptetik a D-parancsot.Ez egy olyan fegyver, ami jelzéseket küld a lányok testében lévő nanorobotoknak, hgy osztódjanak, és a hirtelen nyomástól összeroppannak a belső szerveik.Lumi-nek sikerült antitesteket csinálnia, de Eclairnek sajnos nem sikerült időben átadnia.Amblast megfagyasztotta Eclair körül az időt, hogy Lumi-nek elég ideje legyen átadni az antitesteket, de ennek az az ára, hogy minden emléke az előző életeiből kivétel nélkül visszatérnek.Lumi vállalta ezt és a végén sikerült meglépniük.

13. rész: Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó

 

Eclair-éknek sikerült megszökni.Eclipse személyesen adja ki a parancsot A-ou-nak és Un-ou-nak, hogy likvidálják Eclairt és Lumiere-t.Lumi-éket elég gyorsan megtalálták és elkezdődött a csata. Mindkét hajó és Lumi is megsérült.Lumiere-nek sürgős orvosi ellátásra van szüksége.Egy colóniára menekülnek, ahol előző életükben megismerkedtek egy orvossal, France-al, aki megígérte, hogy mindig számíthatnak rá.A colónia teljsen elnéptelenedett, de a város maradványai közt újra elkezdődött a harc A-ou és Un-ou ellen.Sikerül meglógniuk és megtalálniuk a titkos földalatti orvosi szobát, amit France hagyott rájuk.A-ou megsebesül és Un-ou segítséget kér.Ők is kilépnek a szolgálatból és búcsúajándékként kapnak egy chipet, amivel hatástalaníthatják a D-parancsot.

14. rész:Acélszív

 

Eclair és Lumiere az A-ou és Un-ou ellen vívott harc után elmennek egy még formázás alatt lévő bolygóra, megjavítani a hajót. Míg a lányok beszerzik a megfelelő alkatrészeket Tweedledee és Tweedledam a hajóra és Fórgószelet és Menydörgőt egy vírussal feltőzik meg, ami átveszi a robotok felett az irányítást.Menydörgő és Forgószél megtámadja Eclairéket, de feltűnt nekik, hogy minden lövést eltévesztenek.Elindul a csata.Mennydörgő és Forgószél inkább elpusztítja magát, mielőtt végleg átveszi az irányítást a vírus.Eclair bosszút fogad.

15. rész:A bosszú

 

Miután Mennydörgő és Forgószél megsemmisültek, Eclair bosszút fogadott a GOTT ellen.Ezt beváltani mentek vissza álruhákban az Aeneasra.Behatolnak a GOTT főhadiszállására és megkezdődött a harc.Eclair Tweedledee-vel és Tweedledam-al kelül szembe.Lumiere Violával és Cesarióval fut össze, de őket könnyedén lerázta.Sajnos nem sokáig jutott, mivel Alv és Dverger már vártak rá.Lumi onnan mér nehezebben szabadul, fel kell robbantania az egész épületet, viszont ő is megsérült.Tweedledee és tweedledam nem bírnak Eclairrel ugyanis már emlékszika a múltjára, így tudja használni az erejét.Ezért a testvérpár nekilát a prés-hadműveletnek, amiből Eclair-nek sikerül kiszabadulnia, és elmenekül.Eclair és Lumi bejut az igazgatói irodába és lelövik az igazgatónőt, aki kiesik az ablakon.A GOTT épülete teljesen összeomlott.

16. rész:A múlt hatalma

 

Régen Eclair felejteni szeretett volna és ezt meg is kapta, törölték minden emlékét.Lumiere segített neki újra megismerni a világot és a munkáját.A Gott összeomlása és Eclipse igazgatónő halála után elkezdték újra felépíteni a főhadiszállást és a tanács új igazgatót nevezett ki, méghozzá Eclairt, aki gyorsan hozzálátott a teendőinek.Kiállított 12 új ÁSz ügynököt, hogy félreállíthassák az eredeti Ászokat.Mindeközben Amblast minden fájlt átad Eclairről És Lumiere-ről az Aeneas-i miniszterelnöknek, aki továbbítja azt Chevalier-nek.

17. rész:Leszámolás

 

A GOTT újjáépítése még tart.Eclair igazgatónő elküldi Sinistrát és Dexterát az új Ász ügynökök kiképzésére, de nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy ők szerették volna. A 12 ismeretlen ügynök megpróbálja eltenni láb alól az utolsó S osztályú, bevethető ügynököket.Eclair a reformjairól egy értekezletett tart, amin az egyik új ügynöke furán kezd el viselkedni.Eclair már majdnem kivégzi az engedetlenségéért, amikor megjelenik két motoros.az ügynökök rájuk támadnak, de a két ellenszegülő a lándzsák útjába áll és leesik a maszkjuk. A tömeg megdöbbenve látja, hogy a két lázadó kiköpött mása Eclair-nek és Lumiere-nek.A két motoros az arcuk megmutatása nélkül lépett le.

18. rész:Váratla fordulat

 

megindul az üldözés a két motoros ellen.Eclair visszanyerte az irányítást a két lázadó ügynöke felett, de a biztonság kedvéért melléjük rendelte Amblast-ot. Az üldözés egy erdőig tartott, ahol már maga Eclair és Lumiere is részt vesz.Az akció közben egy kis gond akadt.A bevetett szörnyek rádióhullámmal működnek és a nagy mágneses tér miatt megvadulnak.Amblast társai ismét megszegik a parancsot és a katonák segítségére sietnek.A parancs megszegése viszont halállal jár.Már majdnem végeznek velük, amikor megjelenik a két motoros és most felfedik a külsejüket és a nevüket. Eclair-ként és Lumiere-ként mutatkoznak be. Lumiere bead az ügynököknek egy neutrális fertőtlenítőt, így az ügyvezető igazgatónő nem tud már parancsolni nekik.

19. rész:Végjátszma

 

A két motoros felfedte magát.Eclair-ként és Lumiere-ként mutatkoztak be.Aki pedig eddig az ügyvezető-igazgató székében ült, az valójában Alv és Dverger volt.A nagy leleplezések után megindul a csata, amibe beszállnak a klónok is, de már nem Alv-ék oldalán.Amikor épp Alv és Dverger felé fordult a kocka, belépett a képbe Sinistra és Dextera.Alv elszólja magát, hogy bosszút akart állni a nouvlesseken.Alvéknak sikerült a kis csapatot egy szirtre szorítani.Már épp kezdtek volna megijedni, amikor megjelent egy repülőgép(Forgószél) és egy robot(Mennydörgő), amit Eclips, Un-ou és A-ou vezetnek.Alv még így sem adta fel, így Eclips-nek lehetősége adódott,hogy Alv-ék támadását visszaküldje a feladónak, amit hatalmas robbanás kísért.Eclips a klónoknak adott egy-egy hajót, amin elmenekülhettek.

20. rész:Rejtélyes betegség

 

Eclair-ék élete ott folytatódik, ahol abbahagyták.Újra a Gott szolgálatában, újra recepciósként.Eclair megbékélt a múltjával és már nem akar elmenekülni előle.Napsütés, vidámság, ebédidő Rikki-ékkel.Sajnos ebbe az idilli hangulatba Lumiere szól bele, amikor váratlanul elájul.Lumi nincs hozzászokva az új testéhez, ráadásul a sok visszahozott emlék is rátett egy lapáttal.A teste nem bírja a rengeteg adatmennyiséget.Eclair elkeseredésében Forgószéltől kér segítséget.A hajó ad egy palack szőlőlevet, amivel sikerül megmenteni Lumi életét.

21. rész:Ördögi összeesküvés

 

MIndenki a Deucalion(egy hatalmas hajó)elindulását várja.Eclair és Lumiere újra recepciósként dolgozik a GOTT-nál.Eközben a tanács felmenti Chevalier d'Autriche-t a pénzügyminiszteri pozíciójából és még a GOTT titkári székéből is kirúgják.Chevalier-nél pedig megjelenik Alv és Dverger(akik láthatóan súlyos sérüléseket szenvedtek), akik közlik a tanács döntését és a kulcsot követeklik, de Chevalier ezt megtagadja.Eclipse megmutatja Amblast-nak és Lumiere-éknek Chevalier szörnyű tetteit.Míg Eclair-ék nyugodtan ülnek a Gott épületében, addig Chevalier elindítja a Deucaliont.

22. rész:A legsötétebb terv

 

Chevailer beindította a Deucalion hajtóműveit és az Aineas-hoz megy.Eclair a hajó megállítására siet.Chevalier nincs egyedül a hajón, Alv és Dverger is ott van, bár a férfi tudtán kívül.Alv meg akarja ölni Chevalier-t, de Dverger nem engedi, így Alv a saját társát lövi le.Chevalier túljár Alv eszén és egy átalakítókamrába löki, ahol Alv teste atomjaira hullik szét.A volt titkár beengedi Eclair-éket a hajóba.Megtudunk Eclair múltjából még egy kis darabot.Chevalier Eclair fogadott gyermeke.Chevalier elárulja, hogy a nouvlessek terve az volt, hogy a Deucalionon elhagyják a galaxist és többé nem jönnek vissza.De nem ez lett volna a probléma, hanem az, hogy a terraformálás megszűnt volna és az ugrókapukat pedig la akarták zárni.Azt is elmondja, hogy mindezt csak azért tette, hogy Eclairt kimentse a nouvlessek karmai közül.Utolsó kívánsága az volt, hogy Eclair lője le, ne pedig a nouvlessek álljanak rajta bosszút, de ezt Eclair nem volt képes megtenni.

Kiddy Girl-And

Eredeti cím キディ・ガーランド/
japán
Egyéb cím(ek) Kiddy GiRL-AND, Kiddy Grade 2
Besorolás animeTV
Hossz 24 rész

Műfajok:

akciókalandmechaparódia,sci-fiseinenszupererővígjáték

Témák:

jövőkülönleges alakulatrobot,űrutazásügynök

Főszereplők:

Ascoeur,Q-feuille és Di-air

A Kiddy Grade sorozatnak a folytatása, ami hosszú idő után készült el, hiszen már 2007-ben megjelent egy pilot, de egészen tavaly októberig kellett várni, hogy adásba kerüljön.

A sorozat azzal kezdődik, hogy 50 év telt el a Kiddy Grade eseményei óta (379-et írunk) és a GOTT már feloszlott, helyére a GTO lépett, de igazándiból szinte semmi sem változott az elmúlt években. A sorozat két főszereplője Ascoeur és Q-feuille, de később csatlakozik hozzájuk Di-air is, akik jelenleg még csak ÁSZ ügynök tanoncok, így igazi akcióban még nem vehetnek részt, de azért így is bele tudnak keveredni az események sűrűjébe. Fedő foglalkozásként pincérnők a székház kávézójában, de Ascoeur nem túlságosan ügyes, viszont mindennél jobban imádja a tökpudingot, és azért bármire képes, akár a betörésre is. Később feltűnik a rejtélyes G Társaság, akiknek a célja a korábbi nemesi réteg, a Nouvlesse-ek hatalmának visszaállítása. Most is komoly szerepe van a múltban történt eseményeknek, amelyek természetesen alapvetően befolyásolják a jelent és a jövőt is.

Ascoeur nagyon szétszórt, ami a szívén, az a száján, mindig vidám és tettre kész, így sokszor megfontolatlanul cselekszik. Képessége a teleportálás, fegyvere egy fésű, ami nyilakat lő ki vagy kardot alkot. Q-feuille leginkább Ascoeur ellentéte, megfontolt, óvatos, mindig komoly, állandóan számít a rosszra. Jövőbelátás képességgel rendelkezik, amellyel látja a hamarosan bekövetkező eseményeket, fegyverként különböző robbanó bon-bont használ. Di-air egy kislány, aki még alig tud valamit, teljesen naiv, viszont mindenkivel nagyon kedves. Képessége, hogy akit megcsókol, annak jelentősen megnő az ereje egy ideig, "fegyvere" egy korábbi küldetésről elhozott genetikai szörny, amely különböző robot alakokat vesz fel az éppen szükségesnek megfelelően, ha nem harcol, akkor Di-air nyakában lóg, mint egy plüss figura. Később újabb képességekre tesznek szert. Természetesen nekik is lesz űrcirkálójuk és harci robotjuk, ami viszont egy korábban tönkrement modellből készült, hogy miért ezt kapják? Az a sorozatból kiderül. Több, régi ÁSZ ügynök is visszatér immár a GTO kötelékében, hogy felvegye a harcot a G Társasággal, de vannak újak is. Az ellenséget is különleges képességű személyek alkotják, így nincsenek könnyű helyzetben hőseink most sem.

Maga a sorozat nagyon jó lett, aki szerette az eredetit, annak tetszeni fog ez is, bár az első néhány rész inkább a felhőtlen szórakozásról szól, mint a világért folytatott ádáz harcról.

 

 

Kiddy Girl-And epizod leírások

1. rész:A kabalatárgy

 

Ascoeur főnöke beküldi a lányt az igazgatói irodába. A lelkes pincérlány rohan, de amikor az irodába lép, kiderül, hogy csak kávét kellett volna hoznia.Szerencséjére a társa, a csinos Q-feuille kimenti a szorult helyzetből. Amikor visszatér a kávézóba akad egy kis bonyodalom(veszekszik a főnökével).Közben az igazgatónő bemegy a kávézóba. Erre megjelenik egy tucat páncélos katona, azzal a céllal, hogy megöljék az igazgatónőt. Ascoeur nekilát elintézni a rosszfiúkat, a fésűjével. De nem akármilyen fésű az!Kábítólövedéket képes vele kilőni, és lézerkardot is tud belőle csinálni. nagyban könnyíti a helyzetét az, hogy tud transzportálni, és, hogy Q-feuille pár cukorkából sűrű füstöt csinált. végül Ascoeur kiüti az összes rosszfiút, de a katonák a páncéljukból egy robotsárkányt építettek, ráadásul pillanatok alatt.Ascoeur a kargjával fejbee szúrja a robotbestiát, de a szörny szárnyrakap a szegény lánnyal együtt. Mire sikerül megfékezni a sárkányt, addigra sajnos a fél épület romokban hever.

2. rész:Édes Csapda

 

Ascoeur kap a főnökétől egy kis tökpudingot, amit szemlátomást imád!Sajnos Q-feuille egy véletlen tüsszentése miatt(láncreakció) tönkrement.Ascoeur elhatároza, hogy megy és szerez egy másikat magának, méghozzá a GTOépületéből, azonnal.Éjszaka kiszöknek a lányok hálóépületéből.Az új biztonsági rendszert, amit Tweedledee fejlesztett ki, könnyedén hatástalanította Q-feuille. Csakhogy nem az egészet. Ami azt illeti elég viccesre sikerült.Csakhogy Tweedledee észrevette a lányok ténykedését és ő is beszállt a játékba. Sikerült szinte minden akadályt legyőzniük. A cél előtt 100 méterrel viszont elbuktak.Beleestek egy-egy verembe.(a legprimitívebb csapbák legprimitívebbje)végül nem ettek tökpudingot

3. rész:A legrosszabb együttműködés?

 

Ascoeur szeretné, ha Q-feuille inkább Troyes Jeanne-ra hasonlítana, ami nagyon zavarja, az amúgy nyugodt Q-feuille-t.Q-feuille talál egy játékpálcát a kávézóban, amiért nagyon odavan, de ez meg Ascoeur-t nem érdekli, mire összevesznek.Gyorsan meg is felezika a szobát, a szomszéd recepcióslányokat meg nem hagyták áludni az éjszaka,így nekik kell beállni helyettük.Megjelenik egy rossz állapotban lévő férfi, hogy délig ki kell fizetnie egy csekket, vagy 3 billiós tartozása lesz, akkor pedig a bolygóján mindenki öngyilkosságot követne el.Végül sikerült befizetni.A lányok kibékültek.

4. rész:Bébiszitterkedő különleges küldetés

 

Hiver igazgatónő kiadja az első küldetést Ascoeur -nak és Q-feuille-nek, mint ÁSz ügynököknek.Vigyázniuk kell egy gyerekre, Dia-ra.Dia egy kicsit furcsa, mivel nem ismerte a Napot és az eget, de a lányok kivitték őt sétálni a parkba.Ekkor megjelenik két nő, akik megtámadták Ascoeur-t és Q-feuille-t.Harc közben véletlenül megcsókolja Dia Ascoeur-t, amitől új erőre kap.Ryubis és Saphir, a két támadó azonnal lelép, amint meghallják a vészriadót.Az igazgatónő végleg a lányok mellé rendelte Diát, mint tanoncot.

5.rész:A Gott szelleme

 

Az igazgatónő egy különleges küldetést bíz a lányokra. El kell menniük a régi Gott épületébe, ugyanis felbukkant az alaksorban valami, ami halálra rémítette a restauráló embereket.Q-feuille látszólag nem örül a feladatnak, és még Diát is vinniük kell. Dia elszaladt, Ascoeur pedig utána teleportált, így magára hagyták Q-feuille-t a félelmével.Q-feuille egyedül kezd el bolyongani az elhagyatott épületben. Talált egy alakváltó lényt, ami képes volt felvenni a társai alakját. Akárhova futott, a lény megtalálta. Összefutott Ascoeur-ral, aki még mindig nem találta meg Diát. Tovább kutattak.Megtalálták a kutatólabort, ahol a régi Ász ügynökök képei lógtak a falon. Ekkor megjelent a terem másik végén Alv és Dverger "szellemei". Q-feuille ismét halálra rémült, de Dia előkerült. Ekkor Dia elmondta, hogy amit ők szellemnek hittek, csak egy genetikai bestia, ami hirtelen megjelent és rájuk támadt.Dia megcsókolta a lányokat, akik erősebbek lettek és így sikerült legyőzni a bestiát.A végén Dia megtartotta:D

6.rész:Furcsaság az igazgatói irodában

 

Az igazgatónő furcsán viselkedik, ami a lányoknak is feltűnik.Sikerül bejutniuk az irodába és azt kell hogy lássák, hogy Summer a titkár csókolózik a drága igazgatónővel.A végén addig fesztiváloztak, amíg le nem buktak.Zoma azt mondta nekik, hogy egy bűvésztrükre gyakorolnak, de ez nem tűnt túl meggyőzőnek Q-feuille- nek.Később a lányok elmentek Alisa-ékkal egy kávézóba, ahol szinkronszínész-palánták szórakoztatták a közönséget. Tama(a kis genetikai bestia)kicsikart egy csókot Diától, így emberré változott. A végén romba dőlt az egész kávézó:D

7.rész:A páros, akit csodálunk

 

Trixie és Troyes Jeanne feladatot kapnak és úgy döntenek, hogy a kedvenc pincérlányainkat is magukkal viszik.A küldetésük az, hogy rajta kell ütni néhány illegálisan gyártott  hadihajón.Két csapatra válnak.Míg Troyes Jeanne és Ascoeur letartóztatja a gyártókat, addig Trixie, Q-feuille és Dia belebotlik két fickóba, akik különleges képességekkel rendelkeznek, és a G-szervezet tagjai(A GTO elleni szervezet).A bizonyítékok eltűntek, de a legtöbb embert elfogták.A két G-szervezetes fiú pedig lelépett.

8.rész:G társadalom

 

A GTO a 25. fennállását készül ünnepelni.Eközben a G társadalom is ünnepséget szervez.Viszontláthatjuk Saphir-t, Rubis-t és a két fiút a hadihajógyárból, Touch-t és Shade-t.Megismerjük még Letuchie-t és Pauk-t.Kiderül, hogy miért alakult a G társadalom.50 évvel ezelőtt, amikor még Eclair és Lumiere a Gott szolgálatában volt, a Gott leigázta a nouvlesseket.Gaktoer( egy tiszta vérű novles)azért alapította a társadalmat, hogy a nouvlessek jogait visszaállítsák, ezért független társadalommá nyilvánították magukat és a GTO ellen fognak fordulni.

9.rész:Emlékünnep

 

Az ünnepségen megjelik egy hatalmas Gaktoer hologram és elég nagy felfordulást csináltak.Un-ou és Tweedledam könnyebben sérültek meg a harcok során, de Troyes Jeanne és Trixie súlyosan, amibe sajnálatosan belehalnak.

10.rész:Az egykori élénk páros

 

A lányok le vannak törve Troyes Jeanne és Trixie halála miatt.A GTO-t bezárták és az ÁSz ügynökök nem hagyhatják el az épületet.Viszont ez a tilalom nem vonatkozik a pincérnőkre.Az igazgatónő egy különleges megbízást ad Q-feuille-nek, Ascoeur-nek és Diának. A lányokannyira le vannak törve, hogy még Dia sem tudta őket felvidítani.Dia elmegy és Q-feuille-nek jön egy előrelátása, miszerint Dia bajba kerül.Diát valóban megtámadja a G-társadalom egyik ügynöke.Q-feuille és Ascouer Dia segítségére rohannak.Sarokba szorulnak, amikor Q-feuille megfagyasztotta az időt, Ascoeur pedig a teret hajlította meg(ezekkel a képességekkel rendelkezett Troyes Jeanne és Trixie).A végén a lányok sokkal jobb kedvre derültek.Az igazgatónőtől pedig kaptak plusz ajándékot.Kaptak 1-1 ál-ÁSZ ügynök azonosítót és egy védelmező robotot, Typhon-t(Triumph javított változatát.)

11.rész:Árnyék végrehajtók

 

Q-feuille-éketkezdik felkészíteni a harcokra, miközben Letuchie-ról és Pauk-ról kiderül, hogy unokatestvérek.Továbbá megtudunk pár érdekes dolgot Saphir-ról, Rubis-ról és persze az áruló Ász ügynökökről, Touch-ról és Shade-ről.

12.rész:Az időfagyasztott hely

 

25 évvel ezelőtt egy bizonyos ember miatt egy egész bolygó elpusztult.Fel akarták robbantani az Azulanta bolygót, ami tekinthető volt egy hatalmas gáztartálynak.Ezt a bolygót védték az Ász ügynökök.Ha a bolygó felrobbant volna, az az egész galaxist elpusztította volna.Ennek érdekében Eclair és Lumiere a teljes erejüket felhasználva megfagyasztották az időt a bolygó körül.Ezután az incidens után Hiver igazgatónő és Sommer megváltoztatták a nevüket és az alakjukat.Aki ezt az egészet kitervelte, az nem más, mint Gaktoer. Trixie és Troyes Jeanne lett volna az egyetlen páros, akik végleg megtudták volna állítani a robbanást.Hiver igazgatónő elküldte Q-feuill-éket és A-ou-t az időfagyasztott helyre.A lányok kapnak egy hajót, a Mistral-t.

13.rész:Vakáció

 

Alisa és Belle elmennek vakációzni a Lirio bolygóra. Ez egy olyan bolygó, ahová csak nők léphetnek be.Egy igazi vakációs, pihenő-paradicsom.Eközben Ascoeur-ék különleges küldetést kapnak.A bolygón gazdag novles nők tűntek el. A lányok feladata, megtalálni őket.A szigeten összetalálkoznak Alisáékkal.Ekkor derül ki, hogy a személyzet csak addig kedves, míg nem akarsz hazamenni. A lányoknak sikerül bejutni a központi irányítóterembe, ahol találnak egy lányt, aki elmondta nekik, hogy a rendszer megbolondult, amikor rengeteg nouvlesse érkezett a bolygóra.Ascoeur-ék a kezükbe vették a dolgokat és sikerült mindenkit megmenteni.

14.rész:A találkozás pillanata

 

Q-feuille visszaemlékszik a múltra.Csak sajnos nem tud mindenre.Az ereje miatt szép lassan elfelejt emlékeket.Eclips igazgatónő adott életet Q-feuille-nek, csakhogy belehalt.Un-ou-ék asszisztenseként egy akcióban ismerkedett meg Ascoeur-el.Q-feuille összebilincselte a kezüket, de bajba keveredtek, így futniuk kellett.A küldetést Ascoeur-el kellett végigcsinálni.Ezután jöttek rá, hogy partnerek.Ezután a kis emlékezés után minden eszébe jutott.

15.rész:Rossz Álom

 

Ascoeur elkésett az iskolából(már megint.)Az osztályban minden kedves ismerősünk megtalálható, még A-ou is.A drámaklubban elég kevés ember található.Q-feuille, Ascoeur, Dia és két végzős, Trixie és Troyes Jeanne.Mivel a végzősöknek nem kell részt venni a klubban, ezért a fesztiválra csak hárman készülnek a Hófehérkével(bár nem igazán megy).Trixie-ék veszik át a rendezői szerepet.A kemény próbák után természetes volt, hogy sikerült röhögés nélkül előadniuk a csókjelenetet is.Végül Ascoeur felébred az álmából.Közben Shade jelentést tesz Gaktoernek, hogy sikeresen manipulálta Ascoeur álmait, hogy megtudjon minél többet a lányról, de mivel a múltját elfelejtette, ezért nem sokkal többet tudott meg.Ascoeur minden nap elmegy Trixie-ék sírjához, viszont most megjelent hirtelen Gaktoer, aki mutatott a nyakán egy rózsa alakú anyajegyet(ilyen van Ascoeur jobb combján).Gaktoer azt állítja, hogy Ascoeur a húga és az igazi neve Liese-Lotte és annak idején megszökött egy laborból.Erre hirtelen Ascoeur is emlékezni kezdett.Gaktoer elmondja hogy ő is képes az időfagyasztásra és valójában ő Ascoeur igazi társa, és azt akarja, hogy egyesüljön a két erő, vagyis, hogy Ascoueur menjen vele, de a lány nem nagyon szeretné.A nagy Gaktoer pedig volt olyan kegyes, hogy hagyott időt gondolkodni és elbúcsúzni.

16.rész:Fagyos könnycsepp

 

Saphir nem bírja tovább, hogy nem ő Gaktoer kedvence, így inkább elmenekül.Ascouer eközben keményen gyakorol.Ascoeur próbálja megemészteni a Gaktoer-rel való beszélgetést, míg Q-feuille az emlékei elvesztését próbálja eltitkolni.Közben a Gto kap egy hívást Saphir-tól, amiben menedéket kér, cserébe mindent elmond Gaktoer tervéről.Ascoeur úgy dönt, hogy megmenti Saphir-t abban a reményben, hogy több információt tud majd meg Gaktoer-ről.A kutatólaborban maradtak alkonyatig, hogy Rubis ne tudjon olyan könnyen rájuk támadni.Ekkor Saphir megfagyasztotta Ascoeur-t és elárulta, hogy még Rubist is be kellett csapnia a titkos parancs miatt.Saphirnak eljárt a szája, így Q-feuille megtudta, hogy Ascoeur Gaktoer kishúga.Q-feuille megcsókolja Diát, így képes megfagyasztani Saphir-t és Rubis-t, de nem tudja sokáig tartani őket, így Tamát arra kéri, hogy vigye a barátait, őt padig otthagyták.Q-feuille elájul és amikor felébred, egy fehér szobában találja magát.

17.rész:Ismeretlen név

 

Q-feuille a G-társadalom mesterséges városában az Elde Meteoron van és előkelőként(nouvlesseként)kezelik.Ascoeur-t nagyon bántja, hogy a társát otthagyta, de Typhon megmutatja a memóriáját, hogy elvitték Q-feuille-t, nem ölték meg.Q-feuille elvesztette az emlékeit és az orvosok gátolják az erejét.Rubis-ék múltjáról is megtudunk pár dolgot.Q-feuille még a saját nevére sem emlékszik, csak egy dologra, egy névre.Ascoeur.Gaktoer egy különleges feladatott bízott Shade-re.Hipnotizálta Q-feuille-t, hogy azt higgye ő Gaktoer húga.

18.rész:Hercegnő testvér

 

Twedledee-éket áthelyezték az Egyesült Ügyintéző Bizottsághoz, A-ou-ékat pedig az Összevont Biztonsági Hivatalhoz.A GTO-t fel akarják oszlatni és a betöltött posztját a G-társadalomra akarják átruházni.Eközben Letuchie nem nézi jó szemmel, hogy Q-feuille van közelebb Gaktoer-hez, ezért eldönti, hogy kiszúr Q-feuille-val, de minden húzása ellenkezőleg sül el.Ascoeur megtudja Q-feuille, Eclipse, Trixie és Troyer Jeanne kapcsolatát, amikor megtámadják a GTO épületét.A támadok nem más, mint Touch, Shade és Q-feuille.

19.rész:Társ

 

Asoeur nem igazán érti, hogy Q-feuille miért áll az ellenség oldalán.Q-feuille megtámadta Ascoeur-t, aki nem mer visszatámadni.Q-feuille úgy dönt, hogy megöli Ascoeur-t, amikor Dia használni kezdi a valódi képességét.Ő rendelkezik az idő és a tér manipulálásával is.

20.rész:A valódi énem

 

Letuchie nem bírja tovább és egy kitörés kíséretében elkotyogja, hogy Q-feuille nem Gaktoer húga és csak egy Ász ügynök.Shade újra hipnotizálja őt, de már nem olyan, mint régen.Eközben Ascoeur és Dia elindul Q-feuille megmentésére.Ascoeur-ék sikeresen bejutott az Elde Meteorba, ahol Q-feuille és Gaktoer rátalált.

21.rész: Emlékek felélesztése

 

Az Elde Meteor az időfagyasztott helyre tart.Ascoeur megpróbál meglépni, de a Q-feuille-al való rezonancia miatt Q-feuille mindig rátalál.Ascoeur megpróbálja a társa emlékeit visszahozni, de Gaktoernek is ez a terve vele.Sikerül neki és Ascouer elkezd emlékezni.A családja Nouvlese volt, de amikor a nemesek elbuktak, őt is elküldték a szülei a bátyja után egy kutatólaborba.Ascoeur(vagyis akkor még Liese-Lotte)megcsókolta a bátyját és akkora robbanás lett a vége, hogy az egész labor a levegőbe repült.Gaktoer(vagyis akkor Alfred)azt hitte, hogy a húgára rázuhant egy szikla, de valójában Ascoeur teleportált egy mentőkapszulába.Ekkor fogadott bosszút Gaktoer és így került Ascoeur a Nietos bolygóra.Mivel már nem volt szüksége Gaktoernek Q-feuille-ra, így kiadta a parancsot a likvidálására, de Ascoeur nem engedte, és sikerült megcsókolnia a Q-feuille-t, amitől visszanyerte az emlékeit, és ráadásként még Gaktoer erejét is hatástalanította.

22.rész:Az áramlani kezdő idő

 

Hiver igazgatónő és Zoma egy egész flottával az időfagyasztott helyre érkezik.Közben Gaktoer megfagyasztja Q-feuille-t és elviszi a húgát.Rubis segít Diának.A macskanő kiiktatja a közelükben lévő kamerákat, addig Dia feléleszti a volt hugicát.Ascoeur-t hozzákötötték egy géphez, ami az erejét az ugrókapukhoz viszi és még megszökni sem tud, mert akkor az egész erőd felrobban.Úgy látszik Gaktoer terve, hogy elindítja az időt, kezd megvalósulni.Ekkor belépnek a régi ismerőseink, Un-ou, A-ou, Tweedledam és Tweedledee.Sikerült megállítaniuk a visszaszámlálót, de már késő volt.Az időfagyasztott hely ismét mozgásba lendült.Eclair és Lumiere ismét a robbanás megállításán dolgoznak.

23.rész:Végtelen érzések

 

A bomba elindult, ami a galaxist fenyegeti.Ascoeur, Q-feuille és Dia elindulnak, hogy segítsenek Eclair-éknek megállítani a katasztrófát. Gaktoer-t Hiver igazgatónő és Zoma bezárta, így megindulhatott a bomba újbóli megállítása.A négy lánynak sikerült teljesen megállítani a robbanást, így megmentve a galaxist.Da Gaktoer megint beleszólt.Az egész bombát , az Elde Meteort és a Harcoló hajókat átvitte az ugrókapuval, hogy a bomba összeütközzön egy másik bolygóval , az Aineas-al és úgy robbanjon fel.

24. rész: Örökre együtt!

Az Elde Meteor és a bomba épp az Aineas bolygó felé tart.Gaktoer kezében az irányítás és Q-feuille is, hogy kordában tudja tartani a GTO-s ügynököket és a húgát.Eközben berobban(szó szerint) Ascoeur is. Sajnos felhasználta az erejét, amikor megfagyasztották a bombát, így tehetetlenül nézi, hogy a bolygó felé tartanak. Torch Gaktoer ellen fordult, így a halálba küldte az, akit eddig szolgált, Shade pedig a társa után ment. Letuchie és Pauk megpróbálják evakuálni a mesterséges bolygó lakóit. Eclair és Lumier még mindig a bomba megállításán dolgoznak, habár kezdenek kifogyni az erejükből.Az Elde Meteor összeomlott.Q-feuille-nek, Diának és Rubisnak hála a civileknek sikerült elmenekülni. Acoeur és Gaktoer a semmiben lebegnek.Gaktoer felszívódott, de az ereje Ascoeur-é lett.Ezzel az erővel megpróbálja megállítani a bombát, de nem bírja sokáig, ekkor lép be a képbe Q-feuille és együttes erővel képesek eléggé eltávolítania bombát a bolygótól.Az élet újra a rendes kerékvágásban megy tovább.A lányok teljes érvényű ÁSZ ügynökök lettek.Eclair és Lumiere újra a GTO szolgálatába állt.A G-társadalom tagjai új életet kezdtek.Minden jó, ha a vége jó!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Acticin Fedex Shipping Elltism

(Elllity, 2019.09.20 23:42)

Cystone [url=http://crdrugs.com]cialis from canada[/url] Cialis Potenzmittel Testen

Cialis E Effetti Collaterali Elltism

(Elllity, 2019.08.24 15:16)

buy now tab isotretinoin isotret mastercard cod Online Keflex No Rx Needed [url=http://4rxday.com]buy generic cialis[/url] Propecia 5 Mg Generic Levitra Uk Cheap

Original Kamagra Jelly KelOntona

(KelOntona, 2018.12.27 01:46)

Viagra E Terapia Antipertensiva Nizagra Pills [url=http://4rxday.com]cialis price[/url] Zithromax Children Dosage Vardenafil Generico Kamagra 100 Mg Generique Priligy En Ligne Canadian Pharmacies Retin A Prix Levitra En Ligne [url=http://buycheapcial.com]buy generic cialis[/url] Prezzo Cialis Farmacia Svizzera Viagra Ou Cialis Ordonnance Amoxicillin Antibiotic