Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Seito Kaichou ni Chuukoku

Eredeti cím 生徒会長に忠告/
japán
Angol cím Hey! Class President
Egyéb cím(ek) Seitokaichou ni Chukoku, Hey, Class President!, Seito Kaicho ni Chukoku, Seitokaichou ni Chuukoku
Besorolás animeOVA
Hossz 2 rész
Év

2009 - 2010

Műfajok:bishouneniskolai élet,romantikusshounen aislice of life,vígjátékyaoi

Témák:18+homoszexualitásjelen,klubmanga alapjánszerelmi háromszögszex

Hey! Class President egy két részes OVA, melynek első része 2009. novemberében jelent meg, folytatása pedig tavaszra várható. Az anime Monchi Kaori azonos című mangájából készült. A 4 kötetet számláló manga az Egyesült Államokban is megjelent a 801 Media jóvoltából. 

Történet:
Chiga és Kondou épp a dzsúdó klubban beszélget arról, hogy Kokusai, a diáktanács elnöke helyettest keres, -mivel állítólag az előző elnökhelyettes molesztálta-, mikor betoppan az emlegetett elnök. Kicsit ki van borulva, mivel megkérte a legjobb barátját, Akutsu-t, hogy ha névleg is, de legyen ő az alelnök, de az nem vállalta. Kokusai ezután felkéri Chigát, aki az elnök bájának nem tud nemet mondani, így elvállalja. Később hazafelé az úton megmenti a kicsit lassú felfogású elnököt a körülötte ólálkodó perverzektől, így a "testőre" lesz, megígérve hogy ezentúl mindig elkíséri. Ám Kokusai hiába egy átlagos és kicsit bugyuta senpai, mégis van benne valami vonzó, valami ellenállhatatlan, aminek Chiga sem tud ellenállni...

Érdekesség:
A mangában a történet eleve ott indul, hogy Chiga az elnökhelyettes, tehát az első jelenet a mangában nem szerepel. Ezenkívül viszont jól követi a manga cselekményszálát.

Vélemény:
A rajzolása szép, de ezt egy 2009-es animétől el is várhatjuk. A fiúk igazán nyálcsorgatóak, és vicces jelenetek és helyzetek is adódnak bőven. Nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek, aki a műfajt szereti.

FŐSZEREPLŐK:

Chiga

 

Chiga

Kokusai

 

Kokusai

 

KÉPEK:

hey_class_president_001.jpg

hey_class_president_002.jpg

hey_class_president_003.jpg

Hey! Class President 040