Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Slayers-A Kis Boszorkány

 

Eredeti cím スレイヤーズ NEXT/
japán
Magyar cím Slayers - A kis boszorkány
Besorolás animeTV
Hossz 26 rész
Év 1996

Műfajok:

akciófantasykalandmágia,paródiavígjáték

Témák:

boszorkánybörleszkdémon,kardpárbajlight novel alapjánszörny,tsunderevarázsló

Lina és Gourry Xoana városába érkeznek, hogy láthassák Xoana Könyvét, melyben állítólag nagy erejű varázslatok találhatóak. Amelia véletlenül pont ugyanebbe a városba érkezik követként, Seyruunt képviselve. Xoana királya és annak lánya Martina ugyanis sereget gyűjt és szándékuk, hogy meghódítsák a világot.

Mikor Amelia megtudja céljuk, elfogják Zelgadis segítségével, akit maguk mellé állítottak az ígérettel, hogy láthatja Xoana Könyvét, melynek segítségével ismét emberré változhat.

Persze nagy csata után kiderül, hogy a nevezetes könyvben csak gólemekkel kapcsolatos leírások vannak, így Zelgadis felmond megbízóinak, és végül az egész királyságot sikerül lebontaniuk csata közben.

Tovább keresnek hát, hogy Zelgadis, a szegény kiméra ismét emberként élhessen. A híres Claire Biblia lehet a legjobb megoldás, de azt persze nem olyan könnyű megtalálni. Utazásuk során új útitársra is akadnak, Xellosra, a Misztikus Papra, aki mindig a legkritikusabb pillanatot választja a távozásra és kedvenc mondása, hogy "ez titok".

De Xellos nem véletlenül került útjukba és az Atlas városában elszabadult lények és a Seyruunban történtek sem véletlenek. A csapások hátterében a Szörnyek belső csatározása áll. Gaav, a Démon Sárkány Király és Phibrizzo, a Pokol Ura ugyanis egymás ellen fordultak és Lináék is ennek a párviadalnak a közepében találják magukat.

Főszereplők:

Amelia Wil Tesla Seyruun

Gourry Gabriev

Lina Inverse

Zelgadis Graywords


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.