Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Star Driver: Kagayaki no Takuto

 

Eredeti cím STAR DRIVER 輝きのタクト/
japán
Angol cím Star Driver
Besorolás animeTV
Hossz 25 rész
Év 2010 - 2011

Műfajok:

akcióbishounendráma,harcművészetiskolai életmecha,romantikussci-fishounen

Témák:

átváltozásdiák/diáklány,érdekházasságfanservicehárem,iskolai egyenruhakardpárbajkettős életközépiskolaküzdelemlőfegyver,mobile suitsrobottitkos szervezet,vezérelt robot

Egy kereszt alakú szigeten hatalmas, humanoid robotokat fedeztek fel, az úgynevezett "Cybody"-kat, amelyek elzárva feküdtek a sziget mélyében hosszú évekig. Létezik egy titkos szervezet, az úgynevezett "Glittering Crux", ami azon fáradozik, hogy feltörjék a pecséteket, amelyek fogva tartják ezeket a gépeket a 0-Időben (Zero-time). A szigeten él négy papnő is, akik a pecsét fenntartásáért felelősek, és nem hagyhatják el a szigetet. A Cybodykat csak különleges Star Driverek képesek irányítani.

A történetünk főhőse Tsunashi Takuto, aki partra vetődik ezen a szigeten. Ott talál rá Agemaki Wako (az egyik papnő) és Shindou Sugata. Mint később kiderül, hősünk lekéste a kompot, ezért átúszta az óceánt, ami nem kis meglepetést okoz Wakoéknak. Később a Crux újra akcióba lép: ezúttal elrabolva Wakot, megkísérlik feltörni a pecsét egyik részét. Azonban az utolsó pillanatban megérkezik Takuto, és aktiválja az ő saját Cybodyját, Tauburnt. És magát Galactic Pretty Boynak (Ginga Bishounennek) nevezve, meghiúsítja a kísérletet. Takuto Cybodyja, Tauburn nagyon erős, a 22. Cybody. Tehát kezdetét veszi a harc világ jövőéért. Vajon sikerül Takutonak megmenteni azt, és közben megtalálni az igaz szerelmet is?

Összegzés:

Igarashi Takuya egy újabb sikeres sorozatát láthatjuk. A történet nagyon magával ragadó, a színvilág, valamint a hangulat nagyon megfogja az embert. Az első opening zenéjét az Aqua Timeznak, a másodikat pedig 9NINE-nak köszönhetjük. Mind a kettő nagyon jó, pörgős. Az insert songról nem is beszélve, Tomatsu Haruka: Monochrome-ja mély nyomot hagy az emberben; a csaták előtt ezt a zenét hallhatjuk. Én személy szerint azoknak ajánlom, akik szeretnének egy szép, romantikus, valamint hangulatos mecha animét nézni. Garantálom, hogy nem fogja csalódás érni azt, aki megnézi, még néha egy kiadós röhögés is betársul mellé!

Főszereplők:

Agemaki Wako

Shindou Sugata

Tsunashi Takuto

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.